Kind-hondcursus

Wat leuk dat je op zoek bent naar een kind-hondcursus in en rondom Wijchen. Helaas is niet zo vanzelfsprekend dat alles zomaar goed gaat tussen kinderen en honden. Het is fijn als je deskundige hulp krijgt om de interactie tussen jouw (klein)kind en hond goed te laten verlopen, hier help ik je graag bij!
Lees snel verder waarom deze kind-hondcursus zo waardevol is. Heb je een vraag over de mogelijkheden, neem dan contact met me op.

Wil jij

dat jouw (klein)kind zich op zijn gemak voelt bij jouw hond?

jouw hond leren rustig te zijn rondom jouw (klein)kind?

de band tussen jouw (klein)kind en hond versterken?

voorkomen dat jouw (klein)kind bang wordt voor jouw hond?

Daar kan ik je bij helpen!

Waarom gaat het niet altijd goed tussen kinderen en honden?

Het komt regelmatig voor dat de interactie tussen een kind en een hond niet fijn verloopt. Dit heeft er vaak mee te maken dat een kind en een hond elkaar niet begrijpen. Zo weet een kind nog niet (goed) wat de taal en de behoeften van de hond zijn. Een hond weet vaak niet zo goed hoe hij zich moet gedragen rondom een klein mensje. Als ouder of grootouder kan dit tot veel verdriet en frustratie leiden. Ook kan het veel energie kosten om het contact tussen kind en hond in goede banen leiden. Dit is heel vervelend en in de meeste gevallen is hier ook zeker iets tegen te doen.

Voor wie is de kind-hondcursus geschikt?

 • Voor elk baasje met (klein)kinderen tot 14 jaar.
 • Voor toekomstige ouders of grootouders met een hond.
 • Voor kinderen die jouw hond spannend vinden of er bang voor zijn.
 • Voor kinderen die graag meer met hun hond willen doen en de band met de hond willen versterken.
 • Voor honden van alle leeftijden.

Wat krijg ik in deze de kind-hondcursus?

 • Een online gesprek van 45 minuten waarin we uitgebreid bespreken hoe het nu gaat en waar nog winst te bepalen valt. Dit gesprek kan zowel met als zonder jouw (klein)kind plaatsvinden.
 • 3 mega waardevolle privélessen van 60 minuten aan huis en volledig afgestemd op jullie situatie.
 • Je krijgt les van iemand die zowel uitgebreide kennis en ervaring heeft met honden als met kinderen van allerlei leeftijden.
 • Een plan afgestemd op jullie situatie, om de omgang tussen jouw kind en hond te verbeteren.
  Of een plan om jouw hond voor te bereiden op de komst van de baby.
 • Spellen of activiteiten die jouw kind (mits oud genoeg) met de hond kan doen.
 • Je leert wat belangrijk is bij de interactie tussen jouw kind en hond.
 • Een zelfgemaakt speeltje voor jouw hond (en kind).
 • Met deze cursus werken we aan een meer ontspannen gevoel voor jou, jouw kind en jouw hond wanneer ze samen zijn. Fijn voor nu en voor in de toekomst!

Dit alles voor maar 249 euro*

*Vanaf een afstand van meer dan 5 kilometer worden reiskosten á €0,30 per gereden kilometer gerekend.

Hoe kan ik me inschrijven voor een kind-hondcursus?

Om je in te schrijven voor een kind-hondcursus, kun je op de button hiernaast klikken.

Wat gaan we doen bij de kind-hondcursus in en rondom Wijchen?

We gaan eerst in gesprek over wat er nu al goed gaat en waar nog winst te behalen valt. Soms is het fijn als ik even meekijk hoe het nu gaat. We maken een plan voor een fijne omgang tussen jouw (klein)kind en hond en oefenen hiermee. Afhankelijk van de leeftijd van het kind, leren we jouw kind om de hond beter te begrijpen. Ook leren we de hond een aantal vaardigheden aan. Daarnaast kunnen we aan de slag om jouw hond voor te bereiden op de komt van jouw baby. Zoals je kan lezen, is een kind-hondcursus altijd op maat gemaakt voor jouw situatie. Zo kunnen we voor het beste resultaat gaan voor jouw (klein)kind, jouw hond en natuurlijk voor jezelf. De kind-hondcursus is erop gericht om rust te creëren wanneer jouw kind en hond in dezelfde ruimte zijn en de band tussen kind en hond te versterken.

Wie doet er mee aan deze cursus?

Deze kind-hondcursus in en rondom Wijchen wordt er afgestemd op één kind. Bij deze cursus is er altijd een ouder of grootouder aanwezig. Jullie hebben dus samen les, maar er wordt vooral gericht op jouw kind. Dit is fijn, zodat zowel jij als jouw kind de tips en adviezen weten. Ook geeft het vaak meer vertrouwen bij jouw kind als jij aanwezig bent. Het is mogelijk om deze cursus met meerdere kinderen uit het gezin te volgen, vraag daarvoor even naar de mogelijkheden.
Wanneer je deze cursus volgt ter voorbereiding op de komt van jouw baby, is het fijn als beide ouders meedoen aan de kind-hondcursus.

Klik hier om je in te schrijven voor deze waardevolle kind-hondcursus.

Heb je een vraag over de mogelijkheden?

Neem dan contact met me op, ik help je graag.