Voedingsadvies

Met een voedingsadvies wordt er altijd gekeken naar jouw unieke hond en jullie situatie. Klik op de buttons hieronder voor meer informatie over de aanbodtypes.
Als jouw hond (waarschijnlijk) een voedselallergie heeft, dan heb ik een mooi begeleidingstraject voor je. Ik weet uit ervaring, hoe intensief de zoektocht naar een betere gezondheid bij een hond met een allergie kan zijn. Ook weet ik hoe fijn het is als je hier bij begeleid wordt, klik op ‘Allergie begeleiding’ voor meer informatie over dit traject.
Wil je weten of de huidige voeding van jouw hond geschikt voor hem is, klik dan op ‘Voeranalyse’ om te weten hoe je hierachter kan komen.
Heb je algemene vragen of ben je op zoek naar een andere vorm van begeleiding, klik dan op ‘Voedingsconsult’ om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Voedingsconsult

Wil je deskundig advies over de voeding van jouw hond? Klik hier voor meer informatie.

Voeranalyse

Wil je weten of het huidige voer van jouw hond zijn behoeften vervult? Klik hier voor meer informatie.

Allergie begeleiding

Wil jij jouw hond met een voedselallergie helpen? Klik hier voor meer informatie over deze begeleiding.

Dat je met voeding een echt verschil kan maken voor je hond, weet ikzelf als geen ander. Mijn eigen hond Ollie had jarenlang allerlei klachten. We zijn heel vaak naar de dierenarts geweest, maar zonder dat we een echte oorzaak voor zijn klachten konden vinden. Uiteindelijk zijn we erachter gekomen dat Ollie een voedselallergie heeft. Sinds hij andere voeding krijgt, gaat het veel beter met zijn gezondheid en is hij van de meeste klachten af! Ik had graag een voedingsadvies gekregen, dan hadden we veel kosten, moeite maar vooral veel klachten bij Ollie kunnen besparen.

Ook buiten een voedselallergie om, kan een hond last krijgen van zijn lijf, bij een voeding die niet bij hem past.
Je hebt zelf vast ook wel eens last gehad van je buik na een niet zo verstandige voedingskeuze. Misschien at je te veel of iets ongezonds en voelde je je daarna niet goed. Als je dat hebt meegemaakt dan weet je ook hoeveel invloed dat kan hebben op je gemoedstoestand. Dat is niet anders bij honden en dat terwijl honden vaak gedurende een lange tijd dezelfde voeding krijgen. Om klachten zo veel mogelijk proberen te voorkomen, is een passende voeding zo belangrijk voor elke hond!

Logo Honddoenlijk