Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik starten met de groepslessen?

  • De eerstvolgende startdata van de Samen starten puppycursus en de Samen opstarten instroomcursus staan op de pagina’s met meer informatie over deze cursussen. Cursussen starten alleen bij voldoende aanmeldingen.
    Als er al eerder een groep gevuld is, dan kan er overlegd worden over een eerdere startdatum op dezelfde dag van de week.
  • De startdata van de andere cursussen waar je met je hond naar doorstroomt, gaan altijd in overleg met de instructeur.

Wanneer kan ik starten met de privélessen?

  • Wanneer jij wil starten met de opvoeding en training van jouw hond.
  • Veel mensen die voor het eerst een pup krijgen, vinden het erg prettig als we de eerste les plannen nog voordat de pup komt. Zo kan ik helpen met de voorbereiding op de komst van de pup. Je kunt ook starten vanaf de eerste week dat je pup bij jou is. Met een oudere hond kun je op elk gewenst moment starten.

Kan ik met elke hond terecht bij Honddoenlijk?

Ik ben gespecialiseerd in het opvoeden en trainen van honden. Ik heb ervaring met verschillende soorten rassen en mixen. Ook heb ik ervaring met het lesgeven aan buitenlandse honden. Je kunt dus met elke hond bij mij terecht bij Honddoenlijk.
Sommige honden kunnen prima functioneren in groepslessen, voor andere honden zijn groepslessen minder geschikt. Vandaar dat je de mogelijkheid hebt tot het volgen van zowel groeps- als privélessen.

Wat is de betaaltermijn?

  • Een losse privéles moet binnen 7 dagen na de les betaald worden.
  • Cursussen dienen uiterlijk 2 dagen voorafgaand aan de eerste les te worden betaald.

In welke omgeving kunnen de privélessen plaatsvinden?

Privélessen worden gegeven in de omgeving van Wijchen.
Sommige mensen vinden het prettig wanneer ik aan huis kom, andere spreken liever af op een locatie naar keuze. Tot de omgeving van Wijchen behoren: Beuningen, Ewijk, Winssen, Deest, Afferden, Druten, Nijmegen, Lent, Grave, Herpen, Reek, Escharen, Overasselt, Heumen en Malden. Zou je graag ergens anders een les plannen? Vraag naar de mogelijkheden.

Hoe lang van tevoren moet ik me afmelden voor een privéles?

Het kan voorkomen dat je een privéles moet annuleren. Je kan een geplande privéles tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Meld je, je minder dan 48 uur van tevoren af, dan wordt deze les in rekening gebracht of van het privélespakket afgehaald. Afmelden kan telefonisch, via Whatsapp of via de mail.

Kan ik ook een groepsles of duoles bij mij in de tuin inplannen?

Dat is zeker mogelijk. Het komt regelmatig voor dat ik lesgeef bij iemand in de tuin aan meerdere baasjes met honden tegelijk. Mocht jij graag samen met een aantal andere baasjes die jij kent een les volgen in jouw tuin, neem dan contact met me op. Deze groeps- of duolessen worden volledig afgestemd op wat jij en de andere baasjes graag zouden willen leren.

Heb je een andere vraag?

Neem contact met me op, ik help je graag.