Hondenschool

Bij hondenschool Honddoenlijk kunnen baasjes met honden terecht in de omgeving van Wijchen, Beuningen, Druten en Nijmegen. Je leert hier belangrijke vaardigheden waar je een hondenleven lang plezier van hebt. Daarnaast leer jij jouw hond goed kennen doordat je zijn lichaamstaal leert lezen en begrijpen, hoe fijn is dat!

Voor groepslessen met jouw hond, zit je je bij hondenschool Honddoenlijk goed. Het volgen van deze groepslessen biedt je vele voordelen, namelijk:

  • De lessen zijn gericht op praktische vaardigheden en zijn gelijk toe te passen in het dagelijks leven.
  • Jij leert de ‘taal’ van jouw hond lezen. Daardoor leer je hem beter te begrijpen en versterkt jullie band.
  • Theorie wordt verweven in de lessen, waardoor je de theorie goed toe kan passen in de praktijk. Ook hoef je jouw hond niet alleen te laten of oppas te regelen.
  • Je krijgt les in een kleine groep met ongeveer 5 honden, zodat iedereen aandacht krijgt tijdens de les.
  • Er wordt lesgegeven op een echt positieve trainingsmethode en volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.
  • Je krijgt les van een officieel gediplomeerde instructeur met ruime ervaring in het geven van (groeps)lessen, maar ook met honden met gedragsproblemen.
  • Honden leren van pups af aan om te settelen en dus even niets te doen, dat is een erg belangrijke vaardigheid voor de rest van het hondenleven.
  • Oefeningen worden zo veel mogelijk afgestemd op de hond en het baasje.

Heb je een vraag over de groepslessen?

Klik op de button hiernaast, zodat je contact op kan nemen.

Welke cursussen kan ik volgen?

Wat is de locatie van hondenschool Honddoenlijk?

De groepslessen van Honddoenlijk worden gegeven in Ewijk op Veluwstraat 13. Het gaat om een ruime, overdekte binnenlocatie. Zo sta je ongeacht de cursus die je volgt, altijd droog en uit de wind.

De locatie is goed te bereiken voor baasjes die naar een hondenschool willen in de omgeving van Wijchen, Druten, Beuningen en Nijmegen.

Wil je liever privélessen volgen?

Klik op de button hiernaast voor meer informatie over privélessen.